Personality Quiz: Welke Sziget 2018-headliner ben jij?

Foto: Sandor Csudai

Het leven is te kort om te lang te piekeren, daarom bieden we je in deze Personality Quiz het antwoord op een prangende levensvraag. Met welke grote artiest deel jij de meeste karaktereigenschappen, oftewel “Welke Sziget-headliner ben jij?” 10 vragen scheiden je van het verlossende antwoord.

Heb jij de looks van Dua Lipa of de lyrics van Kendrick Lamar? Raak jij net als Lana Del Rey altijd een gevoelige snaar of zijn snaren jou net als Kygo totaal vreemd? Wij helpen jou je ware identiteit te vinden, zodat je 100% voorbereid op Sziget arriveert. Let’s go!

Zin in nog een quiz?

Nou dan is dit je geluksdag. We hebben namelijk nog genoeg andere quizzen waar jij je de komende tijd nog mee kan vermaken. Check een aantal hieronder:

Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. In januari heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Fred again..
Sam Smith
Martin Garrix
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy