Arist Quiz: Hoe goed ken jij Kendrick Lamar?

Het is ondertussen een cliché om Kendrick Lamar de koning van de rap te noemen. Toch maakt de rapper uit Compton deze titel keer op keer waar met rake teksten, goede beats, en vurige optredens. Maar hoeveel weet jij eigenlijk over Kendrick Lamar? Weet jij genoeg voor zijn optredens op Sziget, Pukkelpop en Lowlands? Test je kennis in de Artist Quiz!

Vijf vragen over één artiest of band volgens een vast stramien: ‘Wie?’, ‘Wat?’, ‘Wanneer?’, ‘Welk?’ en ‘Waar?’. Vandaag staat Kendrick Lamar op het menu in de Artist Quiz. Ken jij de geheimen achter de rapper of wordt het puur giswerk? Doe de Artist Quiz en kom erachter.

[interaction id=”5b52f41cdb31a03e4c26ab43″]

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Kendrick Lamar bracht in 2012 zijn debuutalbum Good Kid, M.A.A.D City uit en werd door de media direct bestempeld als ‘the next big thing’. Inmiddels zijn we drie albums verder en blijkt dat de vele journalisten het bij het juiste eind hadden, want de rapper staat inmiddels bekend als één van de grootste in de hiphopscene. Lamar mengt harde beats met rake teksten die gaan over politiek, de rassenkwestie en taboes. Zijn laatste album DAMN. bleek zo’n groot succes, dat vrijwel het gehele album terug te vinden was in de Single Top 100. Een songwriter van de bovenste plank dus. Dit jaar kun jij de heer en meester van de rap nog zien op Sziget, Lowlands en Pukkelpop.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen