Eagles in 2019 naar de Ziggo Dome

Eagles

De Eagles zijn nog lang niet klaar met touren. De band geeft op 3 juni een optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome en is in juni in Europa te vinden.

De Eagles hebben hun tour voor komend jaar bekendgemaakt. De heren zijn op 3 juni 2019 te vinden in de Amsterdamse Ziggo Dome. Pinkpop vindt plaats van 8,9 tot en met 10 juni. Op 8 juni geven de Amerikanen een optreden in Zweden en 10 juni in Denemarken, dus er zit een klein gaatje in de agenda. Helaas is de kans daarop klein, gezien de mannen dan een grote afstand moeten overbruggen en iedere dag een show zouden spelen.

De laatste keer dat de legendarische band in Nederland te zien was, was in 2014. Ook toen werd de  Ziggo Dome aangedaan. Fans kunnen de band dus sowieso gaan zien volgend jaar.

Eagles

https://www.youtube.com/watch?v=LmW5McLF-Uk

Eagles is een Amerikaanse rockband, opgericht in 1971. De band is vooral bekend van het album Hotel California, met het gelijknamige nummer. Toch hebben de heren ook met albums als Desperado en Eagles grote hits gepakt. Ook live staat de band garant voor een knallende show. In 2019 trekken ze weer langs de stadions. Of de band ook festivalshows geeft is nog niet bekend. Ze lijken in ieder geval een mooie kanshebber voor Pinkpop 2019.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Eerder deze zomer prijkte de line-up van de 49e editie van het festival in Landgraaf met Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars. Over de 50e editie is tot op heden weinig bekend. Wel vindt het festival traditie getrouw in het Pinksterweekend plaats, 8, 9 en 10 juni 2019. Pinkpop kijkt daarnaast nog naar een eventuele extra dag, om de 50e editie van het festival nog meer kracht bij te zetten.