Glastonbury 2019 maakt ticketinformatie bekend

Glastonbury
Foto: Russel McGovern

Glastonbury heeft een jaartje uitgerust, maar in 2019 is het festival weer helemaal terug. Vandaag maakt het festival de informatie rond de kaartverkoop bekend.

De reguliere kaarten voor het Engelse festival gaan op zondag 7 oktober in de verkoop. Tickets inclusief vervoer gaan op donderdag 4 oktober in de verkoop. Dat je er snel bij moet zijn staat vast. Bij de afgelopen edities waren alle kaarten binnen enkele minuten weg.

Kaarten voor het Glastonbury gaan voor ongeveer €279,- (exclusief ongeveer €5,50 transactiekosten) over de toonbank. Meer informatie over de tickets vind je op de website van het festival.

Glastonbury 2019

festileaks festival awards glastonbury

Na een jaar pauze in 2018, keert een van de grootste en oudste festivals van Europa volgend jaar terug! Glastonbury vindt in 2019 plaats van 26 tot en met 30 juni. De locatie is zoals altijd Worthy Farm, alleen ditmaal met een verse, aangesterkte grasweide. Het herstellen van het terrein was immers de voornaamste reden voor het pauzejaar van afgelopen zomer. In 2017 schitterden Foo Fighters, Radiohead en Ed Sheeran nog bovenaan het affiche van het Britse festival.

Over de line-up van 2019 is nog niets bekend. Wel liet Emily Eavis eerder al los dat er al twee headliners gestrikt zijn voor de editie van 2020, wanneer het festival de 50e editie viert. Eavis laat zelfs weten dat “iedereen in de rij staat om Glastonbury 2020” te headlinen. Dat belooft dus een grootse editie te worden.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.