De weersverwachting voor Appelpop 2018 is wisselvallig. De weersvoorspelling bestaat uit aangename temperaturen, bewolking en een kans op een bui. Meteoroloog Johnny Willemsen van Weeronline bespreekt het weerbericht in Tiel.

Vrijdag 7 september

⛅️Verwachting: In de voormiddag wat buien, later droog met wat zon.
🌡Temperatuur: 18ºC
🚘Aankomsttijd: Einde van de middag
👕Kledingadvies: De komende dagen is het nat in Tiel, dus goede schoenen zijn een must.
⛺Nacht: 9ºC
🏆Weercijfer: 7

“Festivalgangers hebben geluk. Vrijdag overdag is het buiig maar het voordeel is dat het ’s avonds droog wordt. In Tiel is het vanaf 4 uur wel droog. Het koelt alleen wel vrij snel af naar een graad of 10 ’s avonds.”

Zaterdag 8 september

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

⛅️Verwachting: ’s Ochtends droog en later op de dag kans op buien en meer wind
🌡Temperatuur: 19°C
🚘Aankomsttijd: Eind van de ochtend
👕Kledingadvies: Een windjack en goede schoenen.
⛺Nacht: 13ºC
🏆Weercijfer: 6

“Vooral ’s ochtends droog en ’s middags en ’s avonds kansen op buien. Nederlands weer met stapelwolken en een hardere wind dan vrijdag. Er komt geen noodweer maar er is wel grote kans op een bui dus het is goed om een poncho mee te nemen.”

Check voor het meest actuele weerbericht Weeronline.

Appelpop 2018

Foto: Bart Heemskerk

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Dit jaar zijn onder andere Golden Earring, Chef’Special en Bløf te zien. Afgelopen editie waren Tom Odell, Triggerfinger, Bazart en Kensington de grote namen. Meer informatie over Appelpop kun je vinden op de website van het festival.

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.