This post is also available in: English

Veelbelovend nieuws voor de fans van Lana Del Rey. Middenin het festivalseizoen van 2019 geeft ze een groot optreden in Dublin. 

Het optreden vindt plaats op 22 juni 2019 in de Ierse hoofdstad, Dublin. Dit is precies één week voor Glastonbury festival. Ook Pinkpop en Down The Rabbit Hole zijn mogelijke kanshebbers voor een tour. Tussen het optreden in Ierland en de Nederlandse festivals zit nog geen maand!

In 2019 komt het nieuwste album van Lana Del Rey uit: Norman Fucking Rockwell. Van dit album bracht ze eerder al de twee eerste singles uit. Vermoedelijk geeft de zangeres naar aanleiding hiervan een tour door Europa. Op welk festival hoop jij Lana terug te zien?

Lana Del Rey

Lana Del Rey

De Amerikaanse zangeres Lana Del Rey timmert al een tijdje aan de weg sinds haar doorbraak in 2011 met de hit ‘Video Games’. Ze heeft in sindsdien al vier albums uitgebracht, waarvan de meest recente, Lust for Life, afgelopen jaar uitkwam. Met haar unieke sound, met jaren 50 en 60 Americana als grootste inspiratie, heeft ze een grote fanbase opgebouwd. Afgelopen jaar was de zangeres onder andere te zien op Sziget en Lollapalooza Argentina. Of we Del Rey dit jaar weer terug gaan zien op de Europese festivals is nog even afwachten!

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?