Datum voor Down The Rabbit Hole 2019 bekendgemaakt

Down The Rabbit Hole 2017

Deze jubileumeditie van Down The Rabbit Hole is nog maar net afgelopen en het festival heeft al goed nieuws voor volgend jaar. De datum voor Down The Rabbit Hole 2019 is bekendgemaakt!

De festivalgangers van Down The Rabbit Hole 2018 hebben hun tas nog niet uitgepakt of het festival komt met goed nieuws. De organisatie heeft namelijk de datum voor Down The Rabbit Hole 2019 bekendgemaakt. In 2019 gaat het festival plaatsvinden op 5,6 en 7 juli. Zeker weten dat je erbij bent? Zet je zelf alvast op aanwezig op het evenement op Facebook. Meer informatie over het festival zelf vind je op de officiële website van het festival.

Down The Rabbit Hole 2018

dtrh15
Foto door Paul Thijssen

Van 29 juni tot en met 1 juli vond de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick Cave, Anderson. Paak & The Free Nationals en MGMT werd deze jubileumeditie er eentje voor in de boeken. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Heeft Down The Rabbit Hole dat dit jaar geëvenaard?

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monae
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.