Rock Werchter 2019 begint kaartverkoop op 26 oktober

1271
Rock Werchter 2017
Photo: Jokko

Op 26 oktober om 9 uur ‘s ochtends start Rock Werchter met de kaartverkoop voor 2019. Dat meldt het festival samen met de aankondiging van The Cure

Er is momenteel nog niks bekend over ticketprijzen of de verdere line-up. Volgens de organisatie volgen er snel meerdere namen. De afgelopen periode gingen er al wel veel geruchten rond over de mogelijke headliners van komend festivalseizoen. Ook maakte een fan al een fictief affiche voor Rock Werchter.

Rock Werchter 2019

Rock Werchter veld planten
Photo: Louise Vos / Festileaks

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. De headliners van 2018 waren groter dan groots: Gorillaz, Queens of the Stone Age, The Killers, Jack White, Pearl Jam, Nick Cave en Arctic Monkeys. Met de 45e editie op komst, zal de organisatie weer alles uit de kast moeten halen om voorgaande edities te evenaren, of zelfs te overtreffen. Dat begint dus met The Cure.

Wie hoop jij volgend jaar nog meer op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons Rock Werchter-forum.