Mumford & Sons brengt live-opname Rock Werchter uit

Mumford & Sons 2018

Mumford & Sons brengt de live-opname van ‘Hurt’ vanop Rock Werchter 2019 uit. Daarnaast ligt er ook een nieuwe EP met live optredens uit de Delta tour in de rekken.

Een throwback naar Rock Werchter 2019: Mumford & Sons hebben hun live cover van ‘Hurt’ online gezet. Naast deze single komt de band ook met een gloednieuwe EP genaamd Delta Tour EP op de proppen. Op deze plaat nemen Marcus en Co je mee terug naar de Delta tour. Een aantal live-tracks op de EP, waaronder ‘Hurt’, zijn opgenomen tijdens de afgelopen tournee. Beluister het nummer hieronder.

Vorig jaar kon je de heren nog aan het werk zien op onder andere Pinkpop, Rock Werchter en Hurricane. Voor de zomer van 2020 stonden ze op het affiche van Mad Cool. Door het coronavirus ging dit optreden niet door. Ondanks de afzegging keert de Britse band volgende zomer weer terug naar het Spaanse festival.

Mumford & Sons

De Britse band Mumford & Sons heeft zich door de jaren heen bewezen als een absolute festivaltopper. Nadat de band in 2009 hun debuutalbum Sigh No More uitbracht, was hun folkrock lange tijd niet weg te slaan uit de hitlijsten. Hoewel de muziekstijl inmiddels wat is veranderd, blijft de band onverminderd populair.

De afgelopen jaren was de band een graag geziene gast op de Europese festivalweides. Zo deden de heren in 2017 een uitgebreide tour langs onder meer Lowlands en Pukkelpop. In 2019 konden we de heren nog aan het werk zien op onder meer PinkpopRock Werchter en Hurricane met een tour rond het nieuwe album Delta. Volgend jaar staan ze ingepland op het Spaanse Mad Cool.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.