Een nieuwe naam voor het Spaanse Low Festival. Foals sluit zich aan bij eerder bekendgemaakte bands Bastille en Vetusta Morla. 

Low Festival is niet het eerste festival voor de Britse heren aankomende zomer. Eerder in de zomer zijn ze al te zien in op het Amerikaanse Shaky Knees, Rock am Ring en Rock Im Park. Verder ziet de agenda er echter nog relatief leeg uit voor Foals, zouden we de mannen aankomende zomer vaker op de festivalpodia zien verschijnen?

Foals

De progressieve poprock band uit Oxford bestaat al 13 jaar. Met vier studioalbums op zak en optredens op grote festivals als Roskilde, Coachella en Glastonbury is de muzikale honger nog niet gestild. Afgelopen najaar zijn de mannen de studio weer ingedoken voor de opvolger van What Went Down. In januari dit jaar maakte de band kenbaar dat Walter Gervers stopt als bassist van Foals. De band blijft echter werken aan het nieuwe album. Dit jaar hebben ze nog geen optredens gepland. Gelukkig weten we dat er nieuw werk aankomt en dus is het een kwestie van wachten op nieuwe gigs.

Low Festival 2019

Low Festival wordt in 2019 gehouden op 26, 27 en 28 juli in het Spaanse vakantieoord Benidorm. Met Bastille is de eerste act van het festival bekendgemaakt, maar over het affiche hoef je jezelf niet druk te maken. In het verleden waren acts als Kasabian, Pixies en Mø al in de Spaanse badplaats te vinden. Een kaartje voor Low Festival kost slechts €57,20,- en er zijn ook VIP tickets verkrijgbaar. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.