Kings Of Leon en Santana eind maart 2019 in Mexico

Het Mexicaanse Pa’l Norte festival presenteert onder andere Arctic Monkeys, Kings Of Leon en Santana. Het festival vindt eind maart in 2019 plaats, net voor de start van het Europese festival seizoen.

Zuid-Amerika wordt vandaag getrakteerd op een waslijst aan bevestigingen. Zo maakt Pa’l Norte bekend dat Arctic Monkeys, The 1975 en A Day To Remember eind maart in Mexico te zien zijn. Daarna ligt de weg open voor Europese festivals. Zo is The 1975 ook op Reading + Leeds te vinden.

Eerder werd al bekend dat Kendrick Lamar, Arctic Monkeys en Twenty One Pilots in maart 2019 voor Lollapalooza in Argentinië te vinden zijn.

De officiële bevestiging van alle artiesten voor Pa’l Norte vind je hieronder:

https://www.instagram.com/p/Bqcl8opFLOA/

Kings of Leon

Kings Of Leon
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

De drie broers Caleb, Jared en Nathan Followill vormen samen met hun neef Matthew Followill de Amerikaanse rockband Kings Of Leon. Na de hit ‘Sex on Fire’ in 2008 brak de band al snel door en volgden hits als ‘Use Somebody’ en ‘Pyro’. Ze gaven festivaloptredens op onder andere Pinkpop, Rock Werchter, Rock Am Ring en Sziget. Na de komst van het zevende studioalbum WALLS, gaat Kings of Leon de festivals weer af. Zo zijn ze komende zomer ook nog op Rock Werchter te vinden.

Pa’l Norte 2019

Het Mexicaanse Pa’l Norte festival vindt in 2019 plaats van 22 tot en met 23 maart. Het festival keert sinds 2012 terug naar Monterey, Nuave León in het noorden van Mexico. Met Arctic Monkeys, Kings of Leon en Santana heeft het festival een sterke line-up in handen. In 2018 waren namen als Franz Ferdinand en Queens Of The Stone Age zowel in Europa als Mexico van de partij. Er is dus een kans dat de bands van de 2019-editie ook door vliegen naar Europa. In de officiële aftermovie hierboven krijg je een sfeerimpressie van de 2018-editie. Voor meer informatie kun je op de website terecht.