Kings Of Leon naar Rock Werchter 2017

Foto: Stephan Flad/Lollapalooza Berlin 2016

Rock Werchter 2017 trakteert ons wederom op een headliner van formaat. Het Belgische festival heeft zojuist de komst van Kings Of Leon bekend gemaakt. Ze spelen er op donderdag 29 juni. 

Voor die dag was eerder al Arcade Fire bevestigd.

De boeking van de heren komt niet uit de lucht vallen, in een interview met Studio Brussel liet de band al weten waarschijnlijk naar België te komen aankomende zomer. Het is na eerdere passages in 2007, 2008, 2009, 2011, 2013 en 2014 al de zevende keer dat de familie Followill acte de présence geeft.

Kings Of Leon

Kings Of Leon staat op Rock Werchter 2017 ter promotie van het gloednieuwe album WALLS. WALLS is alweer het zevende studioalbum van Kings Of Leon. Na bescheiden hitjes als ‘Fans’ en ‘On Call’ volgde in 2008 de grote doorbraak met het album Only By The Night. Festivalanthems als ‘Use Somebody’ en ‘Sex On Fire’ bestormden de hitlijsten. Sindsdien behoren de rockers tot het meubilair van de festivalwereld.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met Radiohead en System Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182 en Linkin Park zijn vooralsnog zes acts bekend. De ticketverkoop inmiddels begonnen. Zowel weekend- als dagkaarten zijn verkrijgbaar via de website van Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Rock Werchter 2017 Tickets” style=”squared” url=”ttps://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen