Advertisement

Lil Kleine op 11 mei in de Ziggo Dome

Lil Kleine geeft in 2019 een optreden in de Ziggo Dome. De kans dat hij net als in de zomer van 2018 festivals aandoet, lijkt hiermee aanwezig.

Lil Kleine kondigt vandaag een show aan in de Ziggo Dome. De rapper/acteur geeft op 11 mei 2019 een optreden in de Amsterdamse concertzaal. Kaarten voor het concert gaan 29 november om 20:00 in de verkoop. Het concert vindt plaats in mei, wat betekent dat het festivalseizoen in de Benelux dan al even bezig is.

Lil Kleine was in 2018 nog op onder andere Pinkpop te vinden. De spraakmakende rapper was vorig jaar op de eerste dag van het festival te zien naast onder andere Pearl Jam en Snow Patrol. Ook deed hij dat jaar Werchter Boutique en Les Ardentes aan.

In de instagrampost hieronder is de volledige bekendmaking te zien:

https://www.instagram.com/p/BqpdSGmgbRu/

Lil Kleine

Jorik Scholten alias Lil Kleine is een 24-jarige geboren Amsterdammer. De rapper is sinds 2005 actief en scoorde in samenwerking met onder andere Ronnie Flex een aantal hits. Je kunt hem kennen van nummers als: ‘Drank En Drugs’, ‘Zeg Dat Niet’ en ‘Krantenwijk’In 2018 stond hij nog op PinkpopWerchter Boutique en Les Ardentes. Het is dus niet ondenkbaar dat we Lil’ Kleine ook in 2019 op festivalpodia in de Benelux terug gaan zien. Meer informatie over het concert vind je op zijn website.