Phil Collins op 20 juni 2019 naar Goffertpark

Een nieuwe legende die het Goffertpark aandoet. Zanger, drummer en Grammy-winnaar Phil Collins geeft op 20 juni 2019 een optreden in Nijmegen.

“I have rediscovered my passion for music and performing!” aldus Collins. De reactie van de zanger legt de verwachtingen voor de aanstaande tournee alvast hoog. Met de Still Not Dead Yet-tournee gaat Phil Collins op tour door Europa. Naast een show in Nijmegen zijn er nog 14 shows aangekondigd. De laatste show van Phil Collins in Nederland dateert alweer van jaren terug. De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 30 november om 10:00 uur. Meer informatie over het optreden in Nijmegen is te vinden op de website van MOJO.

Phil Collins

Phil Collins is een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie, met meer hitsingles dan welke andere artiest van de jaren ’80. Hij werd eerst bekend als drummer en vervolgens ook frontman van Genesis, om in 1981 zijn eigen weg te gaan. Zijn debuutalbum Face Value gaf hem wereldfaam door de hitsingle ‘In The Air Tonight’. Met de bekendmaking van het optreden in Nijmegen keert Collins na een lange afwezigheid terug naar Nederland. Tijdens zijn Still Not Dead Yet-tournee doet hij naast Nijmegen nog 14 andere steden aan.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam