Rammstein met extra show naar Goffertpark

Rammstein

Rammstein komt met een extra show naar het Goffertpark. Eerder werd al duidelijk dat de band hun tour verplaatst naar 2022. Rammstein staat nu op 4 en 5 juli 2022 in Nijmegen. Ook België kan zich opmaken voor een extra concert van de Duitse band op 4 augustus 2022.

Het Goffertpark mag zich gaan voorbereiden op twee dagen Rammstein achter elkaar. De extra datum in Nijmegen is dinsdag 5 juli 2022. De reeds aangekondigde data van Rammstein in 2022 waren bijna allemaal uitverkocht. Ook voor de shows in Oostende en Nijmegen waren al binnen een uur geen kaarten meer te krijgen. Daarom voegt de ‘Tanzmetall’-band naast de extra show in Nijmegen nog drie andere shows toe aan hun Europese tour. Op 15 mei 2022 staat Rammstein nu in Praag, op 26 mei in Klagenfurt en 4 augustus in Oostende. De officiële ticketverkoop begint woensdag 19 mei om 15:00 uur.

Als het in juli 2022 nog niet warm genoeg is, dan zal het vuur van Rammstein daar wel voor zorgen. Dat Rammstein live een spektakel is is algemeen bekend. Daarnaast is er ook kans dat er tegen die tijd nieuwe muziek uit is. Toetsenist Flake bevestigde al dat er een nieuw lockdown-album is opgenomen. Het is nog niet bekend wanneer dat album uitkomt. Rammstein is in ieder geval een graag geziene festivalact in Nederland. Rammstein gaf in 2019 al een show in De Kuip in Rotterdam.