Tenacious D en meer naar Rock am Ring en Rock im Park 2019

Vandaag komt de organisatie van het Duits festival met nieuwe namen. Rock am Ring en Rock im Park bevestigen onder meer Tenacious D voor de editie van 2019.

Ook While She Sleeps en Black Rebel Motorcycle Club gaan het beste van zichzelf geven op Rock Am Ring en Rock Im Park.

De Amerikaanse band Slipknot verklapte zelf al hun komst naar de festivals in Duitsland. Onder andere Tool, Foals, Dropkick Murphys en Die Antwoord zijn al bekend voor het festival. Hieronder vind je alle nieuwe namen de twee festivals:

Tenacious D

Tenacious D is een Amerikaanse comedy- en rockband uit Los Angeles. Deze groep is in 1994 opgericht door Kyle Gass en Jack Black. Er zijn inmiddels vier studioalbums uitgebracht. Het laatste album, Post-Apocalypto, is deze maand nog maar juist uitgebracht. Dave Grohl heeft op al deze albums de drumpartijen ingespeeld, maar live moet het duo het vaak zonder de Foo Fighters frontman doen. Buiten deze band zijn beide heren ook in te huren als acteur. Vooral Jack Black heeft inmiddels een uitgebreide lijst aan films en tv-series op zijn naam staan.

Rock am Ring 2019 / Rock im Park 2019

Foto: Natasja Blouw/Festileaks

Het grootste rock festival van Duitsland vindt plaats op vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni op de Nürburgring en het Zeppelinfeld Nürnberg. Tickets voor het festival zijn al een tijdje te koop. Voor 3 dagen plezier betaal je € 169,-. Voor meer informatie kan je ook terecht op de officiële website van het Duits festival.

Benieuwd hoe het vorig jaar was? Check dan zeker ons festivalrapport of aftermovie van het festival zelf.