Shaky Knees 2019 bevestigt eerste festivalshows voor Tame Impala, Beck en meer

1053
Tame Impala

Shaky Knees Music Festival maakt de line-up bekend. Onder andere Tame Impala, Beck en Cage the Elephant zijn in de zomer te zien op het Amerikaanse festival. Voor Tame Impala en Beck zijn het de eerste festivals voor komende zomer.

Daarnaast staan ook onder meer  Tash Sultana, Interpol en Incubus in Atlanta op het podium. In totaal zijn er meer dan 60 acts bevestigd. Een overzicht van alle namen vind je hieronder.

Tame Impala liet eerder weten met een nieuw album bezig te zijn. Deze nieuwe plaat moet voor komende zomer uitgebracht zijn. Met de bekendmaking van Shaky Knees groeit de hoop op een grote tour van de Australische band. Het zal snel duidelijk worden of de band met het nieuwe materiaal ook naar Europa komt.

Are you ready to get Shaky this Spring? We're bringing Tame Impala, Beck, Cage The Elephant, Incubus + more to Atlanta's…

Geplaatst door Shaky Knees Music Festival op Woensdag 14 november 2018

Tame Impala

"<yoastmark

Tame Impala is een Australische band rondom frontman Kevin Parker. De band bracht in 2010 het eerste album uit. Met het tweede album werd de band in 2012 genomineerd voor een Grammy. Toch brak de band in 2015 pas door bij het grote publiek met derde album Currents. In datzelfde jaar gaf de band een geniaal optreden op Lowlands. De heren zijn dan ook een graag geziene gast op festivals. Waar het vijftal staat, gaat het dak eraf. Afgelopen jaar stond de band onder meer nog op Summer Sonic en Mad Cool Festival.

Shaky Knees Festival 2019

Shaky Knees Festival is opgericht met als doel een festival naar Atlanta te brengen vol indie rock. En dat is gelukt! Sinds 2013 wordt het jaarlijks gehouden. Komend jaar zijn onder andere Tame Impala, Beck en Cage the Elephant te zien op het Amerikaanse festival. Shaky Knees Festival 2019 vindt plaats van 3 t/m 5 mei. Voor meer informatie ga je naar de website.

Muziekfanaat in hart en nieren. Zou het liefst carnaval met hardrock combineren. Wanneer ik niet aan het feesten ben, doe ik verwoede pogingen mensen ervan te overtuigen dat Foo Fighters de beste band ooit is.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.