Smashing Pumpkins tijdens Best Kept Secret naar Heartland Festival 2019

The Smashing Pumpkins Band

Heartland Festival 2019 bevestigt de komst van Smashing Pumpkins en Die Antwoord. Hiermee zijn zij automatisch kanshebber voor een plek op Best Kept Secret.

Naast bovenstaande namen onthult het festival ook Hatchie, Lew Capaldi, Jada en Folkeklubben. Eerder kondigde het Deense festival de komst van Solange al aan.

Een optreden van onder andere Smashing Pumpkins op Best Kept Secret lijkt hierdoor mogelijk. Het festival in Hilvarenbeek vindt plaats in het zelfde weekend als Heartland Festival. Voor meer kanshebbers check je onze geruchtenoverzicht.

Smashing Pumpkins kopt hiermee de tweede festivalshow van 2019 binnen. Naast Heartland Festival zijn ze ook te zien op het Italiaanse Firenze Rocks.

Smashing Pumpkins

Smashing Pumpkins zijn een alternatieve rockband uit Chicago en is opgericht in 1988. Hun debuutalbum Gish uit 1991 oogstte veel enthousiaste reacties van de media. Maar de band werd pas echt bekend bij het grote publiek met hun latere albums als Siamese Dream en Mellon Collie and the Infinite Sadness. Hoewel de band qua bezetting veel veranderingen doormaakte, wordt de groep nog steeds gezien als een van de meest succesvolle bands uit de jaren ’90. Dit jaar markeerde een belangrijk moment voor de band. Voor het eerst in achttien jaar komen drie van de vier originele bandleden bij elkaar voor een wereldtournee.

Heartland Festival 2019

Heartland Festival is een Deens festival dat plaatsvindt in een prachtige omgeving. In de tuinen van het Egeskov Castle. Het is niet alleen een muziek festival maar ook liefhebbers voor kunst, sprekers en eten is er plaats. Bekende artiesten, kunstenaars, koks en sprekers kunnen hier zich volledig laten gaan. Vorig jaar waren Van Morrison, LCD Soundsystem en nog veel meer andere artiesten van de partij. Bekijk hier de volledige line-up van vorig jaar.