In het weekend van 20 en 21 juli vindt de derde editie van Lollapalooza Paris plaats. Vroege vogels kunnen zich donderdag al verzekeren van een ticket.  

De voorverkoop voor het Parijse festival start donderdag 15 november. De ticketprijzen voor de editie van 2019 zijn nog niet bekend, maar volgen ongetwijfeld snel.

Over wie er dit jaar op de planken staat is nog maar weinig bekend. Vorig jaar stonden onder meer Dua Lipa, Bastille, The Killers en Gorillaz op de diverse podia. Meer informatie over het festival zelf, vind je terug op hun officiële website.

Lollapalooza Paris 2019

Photo: Nicko Guihal

De derde editie van het festival gaat van start op zaterdag 20 juli tot en met zondag 21 juli in L’Hippodome De Longchamp. Vorig jaar stonden onder meer Dua Lipa, Bastille, The Killers en Gorillaz op het Parijse grondgebied. Wie er dit jaar de weide in vuur en vlam gaat zetten is nog niet bekend.

Ben je benieuwd hoe het daar aan toe gaat, bekijk dan hier de video.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.