ZZ Top op 25 juni naar Brussel

ZZ Top
Photo: ZZ Top

ZZ Top bestaat alweer 50 jaar en dat moet gevierd worden. De Texaanse bluesrockers doen dat met een nieuwe tournee. 

Op dinsdag 25 juni komt de Texaanse band naar Vorst Nationaal in Brussel. De band speelt in Londen op de vooravond van Bospop 2019, dat plaatsvindt op 5, 6 en 7 juli. Zo zijn de bebaarde rockers een kanshebber voor het Limburgse festival. In de maand juni speelt de band nog op twee andere plaatsen in Europa, namelijk Praag en Barcelona. Voor meer informatie over hun tour kun je terecht op de officiële website.

De kaartverkoop voor het evenement gaat van start op donderdag 15 november, om 10 uur; kaarten kosten € 69,-. Meer informatie over de tickets vind je hier.

ZZ Top

ZZ Top
Foto: © ZZ Top

ZZ Top ken je waarschijnlijk wel van hun monsterhits ‘La Grange’ en ‘Gimme All Your Lovin’. De Texaanse groep is opgericht in 1969 door Billy Gibbons. Het grootste succes hadden ze in de jaren 70 en 80. De band heeft sinds de oprichting al vijftien studioalbums uit. Het laatste album, La Futura, dateert alweer uit 2012.

Bospop 2019

Bospop locatie
Foto: Louise Vos / Festileaks

Vorig jaar stonden onder andere Simple Minds, Zucchero en Novastar op de weide van Bospop, in het Limburgse Weert. Het festival vindt in 2019 plaats van woensdag 5 juli tot en met vrijdag 7 juli. Wie er dit jaar op de planken staat is nog niet bekend, al lijkt ZZ Top een goede kanshebber. Benieuwd hoe het vorig jaar was? Kijk dan zeker naar ons festivalrapport.