De organisatie van Bospop heeft de laatste namen van het affiche voor de aankomende editie bekendgemaakt. Deze zomer zijn ook Zucchero en Novastar te zien in Weert.  

De organisatie had vorige maand al laten weten dat we de afsluiter van de zondag snel konden verwachten. Dit is Italiaanse zanger Zucchero geworden.

Met de toevoeging van de bovenstaande namen is de line-up compleet! Eerder werd de komst van Simple MindsUB40Live, a-ha en Billy Idol bevestigd. Wil je weten wie er nog meer te zien zijn? Check dan snel de onderstaande poster voor alle namen.

Naast het complete programma is vanaf nu ook het tijdschema voor beide dagen te zien op de website van het festival.

Novastar

De Belg Joost Zweegers, oftewel Novastar, is al jaren een bekende naam binnen de singer-songwriter wereld. 1999 bracht hij zijn eerste single ‘Wrong’ uit, welke een succes was in onder andere België en Nederland. In 2014 verscheen zijn meest recente album Inside outside. Bij de afronding van dit album kreeg hij hulp van niemand minder dan John Leckie (o.a. bekend van Radiohead en Muse).

In 2015 was Novastar voor het laatst op een festivalweide te vinden. Die zomer was hij onder andere te zien op Pukkelpop en Bospop. In 2018 staat de singer-songwriter voor de vierde keer op Bospop.

Bospop 2018

Weer Bospop 2016

Bospop 2018 vindt plaats op 14 en 15 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area én een sfeervolle festivalmarkt. Afgelopen editie stonden onder meer Doe Maar, Madness en The Pretenders op het affiche.

Dit jaar zijn onder meer a-ha, Billy Idol, LiveUB40 en Simple Minds van de partij. De ticketverkoop is inmiddels in volle gang. Voor een dagticket betaal je € 69,- (excl.), terwijl je voor een weekendticket € 110,- (excl.) neerlegt. Check de website van Bospop voor meer informatie.