Drie gloednieuwe acts voor Bospop 2018, waaronder de afsluiter van de zaterdagavond. Deze eer is vergeven aan niemand minder dan de Schotse band Simple Minds.

Naast Simple Minds heeft het festival ook John Hiatt & The Goners ft. Sonny Landreth en King King toegevoegd aan de line-up. In een eerder stadium werd al onder meer de komst van UB40, Live, a-ha en Billy Idol bevestigd.

De organisatie laat verder weten binnenkort de afsluitingsact van de zondag bekend te maken. Stay tuned.

Simple Minds

Simple Minds is een Schotse groep die eind jaren 70 werd opgericht. De band beleefde haar doorbraak echter in de jaren 80 met wereldhits als ‘Promised You A Miracle’, ‘Don’t You (Forget About Me)’, ‘Alive And Kicking’ en ‘Belfast Child’. Sindsdien heeft de groep tientallen albums uitgebracht, waaronder het onlangs verschenen Walk Between Worlds. De laatste Nederlandse en Belgische festivaloptredens stammen uit 2014. In dat jaar waren de Schotten onder andere te zien op RetropopTW Classic en Bospop.

Voor dit jaar staan shows op Lokerse Feesten en dus Bospop op de planning. De Schotse band is bovendien op 19 februari nog te zien in Paradiso. Dat optreden is inmiddels wel al strak uitverkocht.

Bospop 2018

Bospop 2017

Bospop 2018 vindt plaats op 14 en 15 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area én een sfeervolle festivalmarkt. Afgelopen editie stonden onder meer Doe Maar, Madness en The Pretenders op het affiche.

Aankomend jaar zijn onder meer a-ha, Billy Idol, Live, UB40 en Simple Minds van de partij. De ticketverkoop is inmiddels in volle gang. Voor een dagticket betaal je € 69,- (excl.), terwijl je voor een weekendticket € 110,- (excl.) neerlegt. Check de website van Bospop voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.