Stem nu op jouw favoriete nummers van Gorillaz

Gorillaz - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De aankondiging van de eerste virtuele band ooit voor 2021 is redelijk verrassend te noemen; Gorillaz keert na drie jaar terug op Rock Werchter! Ter voorbereiding op de toekomstige festivalshows, werpen we een blik op het gehele oeuvre van de groep. Welke tracks van Gorillaz zou jij willen horen?

Je kunt kiezen uit de diverse tracks van de langspelers die Gorillaz rijk is. Staan jouw favorieten op het wat oudere Demon Days? Of ben jij toch meer van het nieuwere werk op bijvoorbeeld Humanz? Laat het ons nu weten in onderstaande polls. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, maar je mag ook een heel album overslaan. Ontbreken er nummers? Laat het ons dan vooral in de comments weten. Go!

Stem op de allerbeste tracks

The Now Now (2018)

View Results

Laden ... Laden ...

Humanz (2017)

View Results

Laden ... Laden ...

Plastic Beach (2010)

View Results

Laden ... Laden ...

Demon Days (2005)

View Results

Laden ... Laden ...

Gorillaz (2001)

View Results

Laden ... Laden ...

Other

View Results

Laden ... Laden ...

Rock Werchter is het grootste pop-/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter.

In 2021 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere Pearl Jam, Twenty One Pilots en Gorillaz sierden toen de poster. Op Rock Werchter 2022 staat een deel van de line-up van 2021, zoals Pearl Jam en Twenty One Pilots. Daarnaast vinden we enkele nieuwe namen op het affiche, waaronder Metallica en Red Hot Chili Peppers.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 30 juni-3 juli 2022
  • Tickets: €243 euro voor een weekend, €110 euro voor een dag
  • Meer informatie vind je op de festivalpagina

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen