Na een jaar afwezigheid is Groezrock 2019 een feit. De eerste 14 bands zijn aangekondigd tijdens het indoor Groezrock evenement. 

Het afgelopen festivalseizoen ging Groezrock 2018 helaas niet door. Dit jaar laat het festival zien van wat voor kaliber ze zijn. Het Belgische festival heeft 14 veelbelovende namen aangekondigd. Tijdens Groezrock Indoor werden deze eerste bands bekend gemaakt. Dropkick Murphys is de eerste headliner. Daarnaast zijn ook Neckdeep en Fleddy Melculy bekendgemaakt. Alle veertien namen vind je op de poster hieronder:

Dropkick Murphys

Dropkick Murphys is een Amerikaanse punkband uit Boston, Massachusetts. Hun unieke stijl mixt punk met Ierse volksmuziek en rock. Bekende hits zijn ‘Rose Tattoo’ en ‘I’m Shipping Up To Boston’. Naast muziek houdt de band zich ook bezig met politiek activisme. Zo hebben ze de Amerikaanse vakbonden en oorlogsveteranen hoog in het vaandel staan. Aankomende zomer gaan we de band terug zien op onder andere Nova Rock 2019 en Hellfest 2019.

Groezrock 2019

Groezrock wordt sinds 1992 georganiseerd in het Belgische plaatsje Meerhout. Het festival vindt traditiegetrouw in het laatste weekend van april plaats en is gericht op liefhebbers van punk, hardcore en metalcore. De laatste editie van Groezrock vond plaats in 2017,de 2018 editie van het festival kon helaas niet doorgaan. Aankomend jaar vind Groezrock plaats op 26 en 27 april 2019. Wil je weten hoe Groezrock 2017 was? Check ons festivalrapport! Voor meer informatie over Groezrock kijk je op website van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.