Groezrock laat vandaag weten dat Jawbreaker in 2019 te zien is op het festival. Het is de tweede headliner voor het festival, nadat eerder Dropkick Murphys werd aangekondigd.

Eerder werden ook nog onder andere Neck Deep en Fleddy Melculy bevestigd voor het festival. Deze bands werden tijdens het indoorevenement van het Belgische festival aan de line-up toegevoegd. Jawbreaker sluit het festival op vrijdag af.

Tijdens het afgelopen festivalseizoen ging Groezrock 2018 vanwege bestuurlijke redenen helaas niet door. Dit jaar is het punk-, hardcore- en metalcorefestival echter gewoon weer van de partij.

Jawbreaker

Jawbreaker is back! Na geslaagde shows op het Amerikaanse Riot Fest en een aantal clubshows keert de band terug naar Europa. In de jaren ’90 was Jawbreaker een van de meest invloedrijke bands binnen de punkscene. In 2019 gaat de band na jaren van afwezigheid weer op tournee. Wanneer je nummers als ‘Boxcar’ en ‘Kiss the Bottle’ nog eens live wil horen is dit je kans.

Groezrock 2019

Groezrock wordt sinds 1992 in het Belgische plaatsje Meerhout gehouden. Het festival vindt traditiegetrouw in het laatste weekend van april plaats en is gericht op liefhebbers van punk, hardcore en metalcore. De laatste editie van Groezrock vond plaats in 2017: dit jaar kon het festival helaas niet doorgaan. Aankomend jaar vindt Groezrock plaats op 26 en 27 april 2019. Wil je weten hoe Groezrock 2017 was? Check dan ons festivalrapport. Voor meer informatie over Groezrock kijk je op de website van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Job Wierikx
Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!