Het Zwarte Cross festival bevestigt vandaag haar eerste acts. Het festival maakt onder andere de komst van Scooter, Wildstylez en Snollebollekes bekend.

Daarnaast kondigt het Achterhoekse feest ook de komst aan van onder meer Kenny B, Brainpower en Charlie Lownoise & Mental Theo. In totaal zijn er ruim dertig acts bevestigd voor het festival. Hieronder vind je een overzicht van alle namen.

‘Niks is onmogelijk!’ zo ook niet voor de 23e editie van het festival in de Achterhoek. Met deze bevestigingen heeft de organisatie de eerste acts te pakken, maar er zullen binnenkort zeker nog meer namen bij komen.

HYPER HYPER! DE ALLEREERSTE NAMEN VOOR #ZC19Jawel, op 18, 19, 20 en 21 juli gaat het weer gebeuren! Dan komt er een…

Geplaatst door Zwarte Cross op Donderdag 20 december 2018

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018_exoticana
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

De 23e editie van de Zwarte Cross vindt plaats van 18 juli tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Het evenement was al op de eerste dag van de verkoop uitverkocht. Het festival trok afgelopen jaar zo’n 220.000 bezoekers, waar naast muziek en theater natuurlijk ook de iconische cross te vinden is. Toen waren onder andere Volbeat, Kaiser Chiefs en Triggerfinger van de partij. Hoe het was lees je in ons festivalrapport.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?