Zwarte Cross 2019 onthult Scooter, Wildstylez en meer

Zwarte Cross 2018_poort
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

Het Zwarte Cross festival bevestigt vandaag haar eerste acts. Het festival maakt onder andere de komst van Scooter, Wildstylez en Snollebollekes bekend.

Daarnaast kondigt het Achterhoekse feest ook de komst aan van onder meer Kenny B, Brainpower en Charlie Lownoise & Mental Theo. In totaal zijn er ruim dertig acts bevestigd voor het festival. Hieronder vind je een overzicht van alle namen.

‘Niks is onmogelijk!’ zo ook niet voor de 23e editie van het festival in de Achterhoek. Met deze bevestigingen heeft de organisatie de eerste acts te pakken, maar er zullen binnenkort zeker nog meer namen bij komen.

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018_exoticana
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

De 23e editie van de Zwarte Cross vindt plaats van 18 juli tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Het evenement was al op de eerste dag van de verkoop uitverkocht. Het festival trok afgelopen jaar zo’n 220.000 bezoekers, waar naast muziek en theater natuurlijk ook de iconische cross te vinden is. Toen waren onder andere Volbeat, Kaiser Chiefs en Triggerfinger van de partij. Hoe het was lees je in ons festivalrapport.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen