Zwarte Cross 2019 is uitverkocht

Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Wie een kaartje voor Zwarte Cross 2019 heeft bemachtigd mag zichzelf gelukkig prijzen. Door een rommelige voorverkoop zijn alle kaarten vrijgegeven. 

Balen als een stekker, dat is wat de organisatie van de Zwarte Cross nu doet. Door falende servers kon de gigantische hoeveelheid bezoekers richting de ticketserver niet verwerkt worden, laat de organisatie weten via de website. Ondanks dat ze de verwachting hadden dat er meer vraag dan aanbod zou zijn, waren de voorbereidingsmaatregelen niet goed genoeg. Hierdoor grijpen niet alleen veel mensen naast een kaartje, ook zijn er veel dubbele bestellingen geplaatst. Pas als de banken alle betalingen hebben verwerkt zijn de kaartjes met zekerheid voor één koper.

Zwarte Cross laat weten dat er naar verwachting geen nieuwe kaarten vrijkomen voor het festival. Deze week komt daar meer informatie over naar buiten. Daarnaast bieden ze hun excuses aan aan iedereen die naast een ticket greep.

Zwarte Cross

De 23e editie van Zwarte Cross vindt in 2019 plaats van 18 tot en met 21 juli in Lichtenvoorde. Naast natuurlijk de Cross zijn artiesten en andere activiteiten voor het festival nog niet bekend. Wel is de nieuwe strijdkreet aangekondigd. De editie van afgelopen jaar voorzag het publiek van optredens van onder andere Volbeat, Kaiser Chiefs en Triggerfinger.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen