Na een waarschuwing van de organisatie is het nu zover: de dagkaarten voor de openingsdag van Sziget zijn uitverkocht. Onder andere Ed Sheeran geeft 7 augustus een optreden op deze dag in Hongarije.

De komst van Ed Sheeran werd al snel na de laatste editie aangekondigd. De Britse zanger deelt op woensdag 7 augustus het podium met Kodaline, Frank Turner & the Sleeping Souls, The Blaze en Of Mice & Men. Wil je dit niet missen? Er zijn nog verschillende soorten combitickets verkrijgbaar die toegang geven tot de openingsdag van Sziget.

Dagtickets voor 7 augustus zijn uitverkocht! Maar geen zorgen, je kunt Edje nog steeds zien met een 3-, 5- of 7-Day Pass voor #Sziget2019. 😍

Geplaatst door Sziget Festival Nederland op Vrijdag 25 januari 2019

Ed Sheeran

Foto: Ben Watts

Ed Sheeran is misschien wel de grootste popster van het moment. In 2011 brak de zanger door met de hit ‘The A Team’. Sindsdien is hij een graag geziene gast op festivals.

In 2016 had Sheeran het echter gehad met touren, en het werd een jaar stil rondom zijn persoon. Toch kwam hij in 2017 sterker dan ooit terug met zijn nieuwste album Divide. Sinds die release is hij niet van de radio te slaan en tourt hij veel. Dit jaar speelt de popster onder andere op Sziget.

Sziget Express

Sziget Express
Foto: Coohn.nl

Ook in 2019 vertrekt de Sziget Express traditiegetrouw vanuit Amersfoort naar Boedapest. Deze rit is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan één van de reisopties. Aan boord tref je een bar- en bistrowagon, waar je (warme) maaltijden scoort of de nodige biertjes op de kop tikt. Gedurende de reis wordt de barwagon bezet door meerdere dj’s, die je tot aankomst aan het dansen zetten. In de afgelopen jaren heeft Festival.Travel, de organisatie achter de treinreis, steeds meer focus gelegd op het comfort en vermaak.

Meer informatie vind je op de Sziget Express webpagina.

Sziget 2019

Sziget 2018
Credits: Rockstar Photographers

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbudai-eiland, in hartje Boedapest. Onder andere Ed Sheeran, Foo Fighters, Florence + The Machine en The 1975 geven optredens op het Hongaarse evenement. Tickets voor het festival zijn nu te koop via de website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.