Nog maar 1500 kaarten voor Ed Sheeran op Sziget 2019

Ed Sheeran

De kaartverkoop voor de woensdag van Sziget gaat hard. Er zijn nog maar 1500 kaarten beschikbaar voor de eerste dag van het Hongaarse festival.

Op deze eerste festivaldag treden onder meer Ed Sheeran en Kodaline op. Wie deze artiesten op woensdag 7 augustus wil zien, moet er dus snel bij zijn. Wel zijn er nog voldoende tickets voor de andere dagen.

Ook de 7-day, 5-day en 3-day passes zijn nog beschikbaar via de site. Bovendien kunnen er nog genoeg kaarten gekocht worden voor de Sziget Express.

Ed Sheeran

Foto: Ben Watts

Ed Sheeran is misschien wel de grootste popster van het moment. In 2011 brak de zanger door met de hit ‘The A Team’. Sindsdien is hij een graag geziene gast op festivals.

In 2016 had Sheeran het echter gehad met touren, en het werd een jaar stil rondom zijn persoon. Toch kwam hij in 2017 sterker dan ooit terug met zijn nieuwste album Divide. Sinds die release is hij niet van de radio te slaan en tourt hij veel. Deze tour wordt dus nu nogmaals verlengd.

Sziget 2019

Sziget 2018
Credits: Rockstar Photographers

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Tickets voor het festival zijn nu te koop via de website.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen