De kaartverkoop voor de woensdag van Sziget gaat hard. Er zijn nog maar 1500 kaarten beschikbaar voor de eerste dag van het Hongaarse festival.

Op deze eerste festivaldag treden onder meer Ed Sheeran en Kodaline op. Wie deze artiesten op woensdag 7 augustus wil zien, moet er dus snel bij zijn. Wel zijn er nog voldoende tickets voor de andere dagen.

Ook de 7-day, 5-day en 3-day passes zijn nog beschikbaar via de site. Bovendien kunnen er nog genoeg kaarten gekocht worden voor de Sziget Express.

De laatste dagkaarten voor de woensdag – met o.a. Ed Sheeran, Kodaline, Frank Turner en Of Mice & Men – gaan nu in de verkoop! 😱😱Je scoort ze op: https://szigetfestival.com/nl/tickets/category/entry-ticket

Geplaatst door Sziget Festival Nederland op Donderdag 3 januari 2019

Ed Sheeran

Foto: Ben Watts

Ed Sheeran is misschien wel de grootste popster van het moment. In 2011 brak de zanger door met de hit ‘The A Team’. Sindsdien is hij een graag geziene gast op festivals.

In 2016 had Sheeran het echter gehad met touren, en het werd een jaar stil rondom zijn persoon. Toch kwam hij in 2017 sterker dan ooit terug met zijn nieuwste album Divide. Sinds die release is hij niet van de radio te slaan en tourt hij veel. Deze tour wordt dus nu nogmaals verlengd.

Sziget 2019

Sziget 2018
Credits: Rockstar Photographers

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Tickets voor het festival zijn nu te koop via de website.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?