Alles wat je moet weten over de Sziget Express 2019

3926
Sziget Express
Photo: Coohn.nl

Komende zomer is het dubbel feest aan boord van de Sziget Express. De feesttrein rijdt namelijk voor de 10e keer op rij naar Boedapest. Tickets gaan op dinsdag 27 november in de verkoop en hier is alles wat je over de reis moet weten. 

Ook in 2019 vertrekt de Sziget Express traditiegetrouw vanuit Amersfoort naar Boedapest. Deze rit is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan één van de reisopties. Aan boord tref je een bar- en bistrowagon, waar je (warme) maaltijden scoort of de nodige biertjes op de kop tikt. Gedurende de reis wordt de barwagon bezet door meerdere dj’s, die je tot aankomst aan het dansen zetten. In de afgelopen jaren heeft Festival.Travel, de organisatie achter de treinreis, steeds meer focus gelegd op het comfort en vermaak. Dit is onder meer terug te zien in de in de vele extra’s, waaronder een welkomstpakket, betere treinstellen en entertainment gedurende de rit.

Op dinsdag 27 november start de reguliere verkoop van de jubileum editie van de Sziget Express. Hierbij heb je de keuze uit een Zitplaats (€190,-), Economy Couchette (€220,-) en Comfort Couchette (€240,-). Alle info over de ticketverkoop vind je op de Sziget Express pagina. Voor een sfeerimpressie check je de beelden hieronder.

Sziget 2019

Sziget

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. In 2018 waren Kendrick Lamar en Mumford & Sons  nog van de partij. Ook stond ZHU onverwacht op het hoofdpodium. Tijdens de zomer van 2019 mag het festival Ed Sheeran verwelkomen. In ons festivalrapport krijg je een sfeerimpressie van de 2018-editie.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Tickets voor het festival zijn al even in de verkoop, je betaalt €299,- voor een 7-day pass en €259,- voor een 5-Day Pass.

Fan van Oost-Europese festivals tot aan sneakers, en de Koreaanse cultuur tot beleggen. Een goed circus aan interesses dus. En qua muziek? O.a. EDEN, Jeremy Zucker en Oh Wonder!