Architects cancelt Jera On Air 2019

Architects

Slecht nieuws uit Ysselsteyn. De Britse band Architects, één van de publiekstrekkers op de affiche van Jera On Air, zegt zijn optreden af.

Fans van Architects konden maar kort genieten van de bevestiging voor Jera On Air. Een maand na het verpletterende optreden in de Amsterdamse AFAS Live en de bevestiging voor Jera On Air is de afzegging al een feit.

De band deelt via Facebook een statement waarin de afzegging toegelicht wordt. Architects laat weten oorspronkelijk geboekt te zijn voor een optreden als headliner. De groep was het echter niet eens met hun plek op de festivalposter en daarom hebben ze hun enige Nederlandse optreden afgezegd.

Inmiddels heeft ook Jera on Air gereageerd op de situatie. Hun reactie lees je hieronder:

Architects

Architects is een metalcore-band uit Brighton, Engeland. De band werd opgericht in 2004 en bracht in 2006 haar eerste album, genaamd Nightmare uit. Inmiddels staat de teller op acht albums, met als meest recente wapenfeit Holy Hell uit 2018. De band is tevens een graag geziene gast op festivals. Eerder stond Architects al op Lowlands en waren zij al te zien als headliner op Jera On Air 2016.

Jera On Air 2019

Jera On Air vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn. Het festival is met meer dan 8.000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie podia zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on-stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten.

Vorig jaar speelden onder andere Enter Shikari, Billy Talent, NOFX en Stick to Your Guns op het festival. Wil je weten hoe dat was? Check dan snel ons festivalrapport. Tickets verkrijgbaar via de festivalwebsite.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2023

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 22-24 juni 2023
Line-up
Flogging Molly
Parkway Drive
Rancid
Tickets Dagkaarten vanaf €90. Combitickets vanaf €150. Kopen