Blood Red Shoes, Ronnie Flex & Deuxperience en anderen naar Paaspop 2019

727

De traditionele opener van het festivalseizoen presenteert nieuwe namen. Onder andere Blood Red Shoes en Ronnie Flex & Deuxperience spelen in april in Schijndel.

Paaspop maakt wederom een serie namen bekend. De organisatie hintte gisteren al naar de komst van Blood Red Shoes en vandaag maakt zij daarnaast nog meer namen bekend, waaronder ook DeWolff, Yungblud en Famke Louise. Check alle bevestigingen in het overzicht:

 • Blood Red Shoes
 • Ronnie Flex & Deuxperience
 • DeWolff
 • Famke Louise
 • Mike Williams
 • Yungblud
 • Atmozfears
 • Dr. Phunk
 • Mr. Belt & Wezol
 • The Partysquad
 • Ploegendienst
 • DJ Puri
 • Son Mieux
 • Tape Toy
 • Ten Times A Million
 • Tusky
 • The Vintage Caravan
 • 80’s Verantwoord
 • Abba Fever
 • Braeff
 • De Kraaien
 • DJ Irwan
 • Eauxmar
 • Fab x Paans
 • Fanfaraoke
 • Fata Boom
 • Hé Bah Musicals. Nee joh, kei leuk!
 • Heavy Hoempa plays Iron Maiden
 • Raywell
 • Singlefeestje
 • Snelle
 • Vieze Vedi
 • Vinylfeestje
 • Zer00’s Heroes

Eerder maakte het festival de komst van onder meer Oscar and the Wolf, De Jeugd van Tegenwoordig en White Lies bekend. Ook zijn voor de komende editie maar liefst vier nieuwe stages toegevoegd.

Blood Red Shoes

Het Britse duo Blood Red Shoes keert terug naar de Nederlandse festivalpodia. Na passages op Appelpop, Lowlands en Pinkpop speelt de band dit jaar op Paaspop. Blood Red Shoes bracht eerder dit jaar de vijfde langspeler Get Tragic uit en is daarmee terug van een sabbatical. In november keren Laura-Mary Carter en Steven Ansell terug voor een tournee langs de Nederlandse poppodia.

Paaspop 2019

paaspop 2018 entrance
Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop viert volgend jaar alweer zijn 44e verjaardag. Het vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. De volgende editie staan onder meer Passenger, Oscar and the Wolf en White Lies op de planken.

In 2019 komen er ook vier nieuwe area’s bij op het festival. Daardoor kun je ook gaan genieten van bijvoorbeeld techno, cabaret en dance muziek. De ‘Detroit’ is waar je je techno hart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaret shows. In ‘The Love Boat’ kun je jezelf laten onderdompelen in extravagante sferen. Je hebt ook nog ‘Herrie Met Gerrie’, de vierde area. Hier kun je genieten van allerlei soorten dance muziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.