Paaspop 2019 strikt De Jeugd van Tegenwoordig, De Staat en meer

De Jeugd van Tegenwoordig Formule
De Jeugd van Tegenwoordig, @Kamiel Scholten Fotography

Paaspop 2019 bevestigt vandaag de komst van De Jeugd Van Tegenwoordig. Daarnaast zijn ook Kraantje Pappie en Bizzey volgend jaar te zien op het festival in Schijndel.

Maar liefst 44 nieuwe acts werden door de organisatie gepresenteerd. De volledige lijst ziet er zo uit: 

 • 4shohangers
 • Aap uit de Mouw
 • Amartey
 • Amyl And The Sniffers
 • Comeback Kid
 • Daddy Long Legs
 • DAISY
 • De Jeugd Van Tegenwoordig
 • De Lieveling’s DJ’s van je Zusje
 • De Staat
 • The Devil Makes Three
 • Dopebwoy
 • Drunken Dolly
 • Ellen Alien
 • Ellen Ten Damme
 • Freddy K
 • Handrick
 • Hef
 • Herrie met Gerrie
 • Ho99o9
 • Jameszoo
 • Jarreau Vandal
 • JoeyAK
 • Jordymoney
 • Kraantje Pappie
 •  Lennart Wiehe
 • Merol
 • Mia More
 • Mike Krol
 • Nadia Struiwigh live
 • Nicole Atkins
 • Octave One live
 • Poke
 • Prime
 • Resome
 • ROD
 • Sandrien
 • Sjannies
 • SMP
 • Stahlzeit
 • Waxfiend
 • Winne 
 • Yonaka

Eerder onthulde het Brabantse festival onder andere Oscar and the Wolf, PassengerWhite Lies en Within Temptation. Ook maakt de organisatie bekend dat er volgend jaar vier nieuwe area’s bij gaan komen. 

De Jeugd Van Tegenwoordig 

jeugd van tegenwoordig
jeugd van tegenwoordig

In 2015 had De Jeugd Van Tegenwoordig iets te vieren: de groep bestond toen tien jaar. Dat werd groots gevierd met een tour langs zalen en festivals, en met een nieuw album. Ook kwamen de mannen in 2016 met Watskeburt?! – De Musical, een musical waar zij zelf niet letterlijk in meespelen, maar wel aan hebben meegewerkt. 2017 was het jaar waarin ze de Ambassadeurs van de Vrijheid waren. Hiervoor hebben ze opgetreden op de bevrijdingsfestivals in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Leeuwarden. 2018 was het het jaar dat de heren, met het nieuwe album LUEK, weer volop te zien waren op de festivals. Naast Down the Rabbit HolePaaspopLowlands en We Are Electric stond de band ook op Pukkelpop.

Paaspop 2019

Photo by Paaspop

Paaspop viert volgend jaar alweer zijn 44e verjaardag. Het vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. De volgende editie staan onder meer Passenger, Oscar and the Wolf, White Lies en  op de planken.

In 2019 komen er ook vier nieuwe area’s bij op het festival. De ‘Detroit’ is waar je je techno hart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaret shows. In ‘The Love Boat’ kun je jezelf laten onderdompelen in extravagante sferen. Je hebt ook nog ‘Herrie Met Gerrie’, de vierde area. Hier kun je genieten van allerlei soorten dance muziek. 

Early-Bird tickets zijn al in de voorverkoop. Een kaartje kost je € 119,50,- Voor meer informatie over het festival en voor de tickets kun je terecht op de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Job Wierikx

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

Meer van Job