Paaspop 2019 presenteert nieuwe technostage

Er komt een nieuwe technostage op Paaspop. De organisatie heeft dit direct samen met een aantal acts voor deze stage gepresenteerd. Onder andere Ellen Alien en Freddy K verzorgen een set op de Detroit.

De nieuwe area is vernoemd naar de geboortestad van de techno: Detroit. Hierop draaien naast eerder genoemde namen onder meer Lennart Wiehe en Nadia Struiwigh . Een overzicht van alle namen tot nu toe vind je hieronder.

Hiermee begint de aankomende editie van het Brabantse festival steeds meer vorm te krijgen. Eerder werden onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, Passenger en Within Temptation gepresenteerd door het festival.

Paaspop 2019

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop viert volgend jaar alweer zijn 44e verjaardag. Het vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. De volgende editie staan onder meer Passenger, Oscar and the Wolf, White Lies en  op de planken.

In 2019 komen er ook vier nieuwe area’s bij op het festival. Daardoor kun je ook gaan genieten van bijvoorbeeld techno, cabaret en dance muziek. De ‘Detroit’ is waar je je techno hart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaret shows. In ‘The Love Boat’ kun je jezelf laten onderdompelen in extravagante sferen. Je hebt ook nog ‘Herrie Met Gerrie’, de vierde area. Hier kun je genieten van allerlei soorten dance muziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen