Parkway Drive en meer naar Jera On Air 2019

Nieuwe namen voor Jera On Air 2019. Op een flyer was gisteren te zien dat Parkway Drive dit jaar op het festival in Ysselsteyn te bewonderen is. Vandaag maakt de organisatie nog veel meer bekend.

Naast headliner Parkway Drive, die zichzelf gisteren dus publiceerde via een flyer bij hun show in AFAS Live, kondigt de organisatie bands als Agnostic Front, Comeback Kid en No Fun At All aan. Check hieronder alle toevoegingen:

 • Parkway Drive
 • Agnostic Front
 • Comeback Kid
 • First Blood
 • Billy Biohazard
 • No Fun At All
 • Ploegendienst
 • The Amsterdam Red Light District
 • Bad Omens
 • LANDMVKRS
 • Polar
 • Counting Coins
 • Random Hand

Eerder werden publiekstrekkers Architects, Beartooth, Heideroosjes en Hatebreed al toegevoegd aan het affiche.

Parkway Drive

De Australische metalcore giganten van Parkway Drive zijn on fire! De heren zijn na de release van hun album Ire uitgegroeid tot één van de grootste metalcorebands die op dit moment actief zijn. In 2015 werden festivals als Rock am Ring en Graspop verpulverd. In het jaar 2017 stond Parkway Drive hoog op de affiche van Paaspop en ze kregen de eer om Groezrock af te sluiten. Dit jaar speelt de band onder meer op Wacken Open Air, Hurricane en Jera On Air.

Jera On Air 2019

Jera On Air vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn. Het festival is met meer dan 8.000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie podia zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on-stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten. 

Dit jaar zijn onder andere Architects, Beartooth, Heideroosjes, Hatebreed en Parkway Drive te zien op het grootste metalcorefestival van Nederland.

Wil je graag weten hoe het vorig jaar was? Check dan snel ons festivalrapport. Tickets zijn verkrijgbaar via de festivalwebsite.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2023

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 22-24 juni 2023
Line-up
Parkway Drive
Rancid
Billy Talent
Tickets Dagkaarten vanaf €90. Combitickets vanaf €150. Kopen