Advertisement

Editors hint naar nieuw materiaal

Editors
Photo: Rahi Rezvani / PIAS

Editors-fanaten opgelet: de band lijkt op Instagram te zinspelen op de komst van nieuw materiaal aanstaande maandag. Mogen we deze zomer een repertoire aan nieuwe nummers verwachten op Down The Rabbit Hole?

Met de minimalistische Instagram-mededeling “Monday..” lijkt het erop dat Tom Smith en de zijnen aanstaande maandag nieuw materiaal de wereld in gaan sturen. Zou dat even goed nieuws zijn voor bezoekers van onder meer Down The Rabbit Hole!

Amper een jaar geleden bracht Editors de meest recente plaat Violence uit. De komst van nieuw materiaal zou dan ook een aangename verrassing zijn. De hype-trein is in ieder geval vertrokken, maandag weten we meer.

https://www.instagram.com/p/BvUJmWxgh4F/

Editors

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De vijfkoppige Engelse rockband Editors vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. In 2005 verscheen het eerste album, The Back Room, met als grote hitsingle ‘Munich’. Daarna ging het snel met de heren. Publieksfavorieten als ‘Papillon’, ‘Smokers Outside The Hospital Doors en ‘The Racing Rats’ volgden elkaar rap op. Niet gek dat de band al jarenlang een graag geziene gast is op menig festival. Dit jaar doet Editors onder meer Down The Rabbit Hole en Main Square Festival aan.

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Down The Rabbit Hole 2019 vindt dit jaar plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli. Met de bevestigingen van onder meer Editors, Thom Yorke, Underworld en Janelle Monaé ziet het affiche van dit jaar er weer aantrekkelijk uit.

Nog geen kaartje bemachtigd? De ticketverkoop is al een tijd aan de gang. Voor een weekendkaart betaal je € 164,-, exclusief 10 euro servicekosten. Er zijn geen dagkaarten beschikbaar. Voor meer informatie over de aankomende editie check je de website.

Voorbereiden? Beluister dan onze playlist op Spotify of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. Ook kun je in ons Festivalrapport de ervaringen van bezoekers lezen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monae
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.