Les Vieilles Charrues 2019 maakt hele line-up bekend met onder andere The Black Eyed Peas en Iggy Pop

Het Franse festival Les Vieilles Charrues maakt de hele line-up bekend. Onder meer The Black Eyed Peas en Iggy Pop maken hun opwachting in het plaatsje Carhaix-Plouguer. Het evenement vindt twee weken voor Sziget plaats en daarmee zijn de namen tevens kanshebber voor een spot in Boedapest. 

Naast The Black Eyed Peas en Iggy Pop maakt de organisatie nog veel meer bekend. Zo zijn tevens Balthazar, Skunk Anansie, Christine and the Queens en David Guetta te bewonderen in Frankrijk. Het Hongaarse Sziget vindt slechts twee weken na dit Franse festival plaats, dus de kans is aanwezig dat de evenementen een deel van de het affiche delen.

Bekijk hieronder enkele van de grootste acts of check direct de poster met alle namen:

 • The Chainsmokers
 • Booba
 • Nile Rodgers & Chic
 • Paul Kalkbrenner
 • Skunk Anansie
 • Balthazar
 • Iggy Pop
 • Tears For Fears
 • Aya Nakamura
 • Boulevard Des Airs
 • Gainsbourg Symphonique ft. Jane Birkin
 • The Black Eyed Peas
 • Ben Harper & The Innocent Criminals
 • David Guetta
 • Boris Brejcha
 • Christine and the Queens
 • Martin Garrix
 • Parcels
 • Primal Scream
 • Petit Biscuit

The Black Eyed Peas

The Black Eyed Peas is een Amerikaanse hiphopgroep, opgericht door rappers will.i.am, Apl.de.ap en Taboo. In 1998 bracht de groep het eerste album uit. Het was echter pas in 2003 dat de band binnenkwam met de eerste grote hit: ‘Where Is The Love’. Na een korte break van twee jaar zijn de Amerikanen weer helemaal terug. Ze zijn in 2019 te vinden op verschillende festivals, zoals Rock in Rio, Les Ardentes, Zwarte Cross en Les Vieilles Charrues.

Les Vieilles Charrues 2019

Les Vieilles Charrues is een vierdaags festival dat plaatsvindt in het Franse Carhaix-Plouguer. Jaarlijks reizen er meer dan 200.000 muziekliefhebbers af naar dit evenement, dat bekend staat als het grootste muziekfestival in Frankrijk. Het festival vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 21 juli.

Eerder stonden onder meer Robert Plant, Arcade Fire, Royal Blood en Editors op het Franse festival en het is nu aan de publiekstrekkers The Black Eyed Peas, Iggy Pop en Christine and the Queens. Dagpassen zijn te koop via de officiële festivalwebsite.

Les Vieilles Charrues Logo

Les Vieilles Charrues 2024

Locatie
Frankrijk
Carhaix-Plougeur , Frankrijk
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Kings of Leon
Sting
Sam Smith
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel