Poll: Welke headliners wil jij zien in 2019?

Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

Eind vorig jaar vroegen wij jou welke headliners je zeker wilt zien op de Europese festivals deze zomer. Een half jaar later ligt de kalender al meer in haar plooi en weten we wat we kunnen verwachten, waardoor we de vraag gewoon nog eens stellen. Wie willen jullie zeker zien dit jaar?

In juli en augustus is er keuze genoeg aan headliners. Van overal graag geziene gasten zoals The Cure en Tame Impala tot de exclusieve optredens van Ed Sheeran en Muse: wie wil jij absoluut niet missen?

Welke headliners wil jij zien?

View Results

Laden ... Laden ...

Festivalseizoen 2019

Rock Werchter 2018

De affiches van beginnen eindelijk voor de krijgen. Hierdoor kunnen we ons volledig richten op al het pracht dat komen gaat. Welke headliners gaan alles plat spelen? Welke bands staan klaar om door het grote publiek ontdekt te worden? Je leest het bij ons!