Weerbericht Paaspop 2019: “Perfect festivalweer, het kan haast niet beter”

Paaspop
Foto: Bart Heemskerk (Paaspop 2017)

Je leest het goed: de weersverwachting voor Paaspop 2019 is weliswaar perfect! In Schijndel is het dit weekend droog, zonnig en warm met ’s middags circa 23 graden. Neem voor deze zomerse temperaturen vooral ook je zonnebrand mee, want met zonkracht 4 kun je binnen een half uur verbranden.

Vrijdag 19 april

☀️ Verwachting: ’s Middags veel zon, een heldere nacht, weinig wind
?️ Temperatuur: 23°C
Aankomsttijd: Maakt niet uit
Kledingadvies: T-shirt, korte broek en jurkje voor overdag. Lange mouwen of een jasje voor de late avond
⛺ Nacht: Middernacht 8°C, een heldere nacht
? Hooikoorts: Veel pollen van berken in de lucht, grote kans op hooikoortsklachten
? Zonkracht: 4
? Weercijfer: 10

De aller eerste optredens van het 2019-festivalseizoen gaan gepaard met een stralende zon. Zodra de eerste klanken om 16:00 uur ’s middags van het podium komen, is het 23 graden. In de avond daalt de temperatuur geleidelijk, waardoor het aan het einde van de avond met 14 graden wat frisjes kan aanvoelen. Voor in de tent is een normale slaapzak echter helemaal perfect!

[award poll=”festileaks-festival-award-2019″ festival=”paaspop”]

Zaterdag 20 april

☀️ Verwachting: Uitbundig veel zon, een heldere nacht, weinig wind
?️ Temperatuur: 23°C
Aankomsttijd: Maakt niet uit
Kledingadvies: T-shirt, korte broek en jurkje voor overdag. Lange mouwen of een jasje voor de late avond
⛺ Nacht: Middernacht 8°C, een heldere nacht
? Hooikoorts: Veel pollen van berken in de lucht, grote kans op hooikoortsklachten
? Zonkracht: 4
? Weercijfer: 10

Iets met de zon en overuren, want opnieuw is het heerlijk weer. Wel doe je er goed aan om gedurende de dag te blijven smeren. Met een lichte huid heb je namelijk zo een setje wielren-armen te pakken. Ook verbruikt je lichaam meer water op een zonnige dag als deze, blijf dus goed drinken – water dus. En voor de avond geldt opnieuw: fijne temperaturen tot later op de avond, maar het wordt wel frisjes.

Zondag 21 april

☀️ Verwachting: Opnieuw volop zon, een heldere nacht, weinig wind
?️ Temperatuur: 22°C
Aankomsttijd: Maakt niet uit
Kledingadvies: T-shirt, korte broek en jurkje voor overdag. Lange mouwen of een jasje voor de late avond
⛺ Nacht: Middernacht 8°C, een heldere nacht
? Hooikoorts: Veel pollen van berken in de lucht, grote kans op hooikoortsklachten
? Zonkracht: 4
? Weercijfer: 10

Het houdt niet op. Niet vanzelf. De zon staat op eerste paasdag aan een blauwe hemel te pronken, dit keer met een graad of 22. Er staat weinig wind, wat deze laatste festivaldag zeer aangenaam maakt. Op maandagochtend is het zonnig en droog. Helemaal perfect dus om je tentje in te pakken en op je gemak het prachtige weekend af te sluiten.

Voor meer informatie over het weer in Schijndel bekijk je de weersverwachting van Weeronline.

Paaspop 2019

Paaspop
Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop 2019 vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Dit jaar doen onder meer Passenger, Oscar and the WolfWithin Temptation en White Lies het Brabantse festival aan.

Tijdens een weekendje Schijndel hoef je je geen moment te vervelen. Het festival biedt muziek, theater en stand-upcomedy, maar ook literaire evenementen en straatartiesten. Daarnaast kun je genieten van een heuse food line-up.

Het festivalterrein kent dit jaar maar liefst vier nieuwe area’s. De ‘Detroit’ is de plek waar je je technohart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaretshows, terwijl je je in de ‘The Love Boat’ kunt laten onderdompelen in extravagante sferen. ‘Herrie Met Gerrie’ is de vierde nieuwe area, waar je los kunt gaan op diverse soorten dancemuziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de officiële festivalwebsite.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen