Het dance festival Neverland 2019 is gecanceld, zo laat de organisatie weten. Kopers van een ticket krijgen hun geld spoedig terug.

Neverland 2019 zou op 13 en 14 juli zijn tweede editie vieren, maar de organisatie laat weten dat dit niet doorgaat. Het festival kan dit jaar niet de ervaring bieden die ze zouden willen. Wel kunnen alle kopers hun geld snel terugverwachten. Zie de verklaring van de organisatie hieronder:

Het festival werd in 2018 in het leven geroepen als dance festival op Megaland, waar ook Pinkpop plaatsvindt. De Limburger meldt dat het festival in 2018 slechts 15.000 kaarten wist te verkopen. Deze tegenvallende kaartverkoop leverde een dusdanig verlies op dat het festival niet haalbaar blijkt dit jaar.

Eerder zijn er wel al artiesten voor deze editie bekendgemaakt: onder andere Benny Rodrigues, De Sluwe Vos en Lucas & Steve zouden draaien op Neverland. Vorig jaar stond onder andere Steve Aoki op het podium in Landgraaf.

Keek je heel erg uit naar het festival? niet getreurd! Hoewel Neverland dit jaar niet doorgaat, laat de organisatie weten dat het niet uitgesloten is dat het festival later weer plaatsvindt. ‘The tree of Neverland will invite you back to dance under it’s branches in the future’.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.