De Festivalpodcast #7: De soap rondom Woodstock en de appeal van Post Malone (AKA Posty)

Posty

Voordat de festivalgekte begint, nemen we in deze festivalpodcast eens goed de tijd om vooruit te blikken op de zomer. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) stellen je deze aflevering op hoogte over alle drama in de festivalwereld en checken wat o.a. Best Kept Secret voor ons in petto heeft.

Hier de volledige lijst aan onderwerpen van de zevende aflevering:

  • We nemen de blokkenschema’s onder de loep, specifiek die van Best Kept Secret. Echter clasht er het één en ander, waaronder Kurt Vile vs. Kate Tempest. Hiervoor nemen we door wie jij nou echt moet checken.
  • We duiken in de verhalen rondom hitmachine Post Malone. Want hoe komt het toch dat deze artiest zo gigantisch groot is geworden en simpelweg op elk festival weg te zetten is?
  • Het is weer een ‘studioaflevering’ (aka huiskamersessie)t, wat betekent dat we weer een parel behandelen in de Festivalbucketlist. Deze keer: het Tsjechische Colours of Ostrava.
  • Ook sluiten we opnieuw de Festivalpodcast af met een kakelverse line-up mash-up. Hierbij gaat het om niks minder dan Graspop Metal Meeting 2019.
  • En natuurlijk een kort overzicht van het festivalnieuws van de afgelopen weken, wat deze keer helemaal niet zo kort is. Je luistert hieronder waarom!

Luister Episode 7

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via de player op de site van KINK.

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Vorige episodes

Vorige afleveringen van de Festivalpodcast terugluisteren? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.