Onder meer Lucas & Steve naar Essential Festival 2019

Alweer een lading nieuwe namenvoor Essential Festival. De organisatie maakt bekend dat onder andere Lucas & Steve en Donnie een optreden geven op de Mainstage van het evenement.

Naast bovenstaande namen komen er nog meer artiesten naar Essential Festival 2019. De volledige lijst nieuwe namen check je hieronder:

  • Frequencerz
  • Audiotricz
  • Lucas & Steve
  • Deadly Guns
  • Donnie
  • Justin Mylo
  • Poke

Het Nederlandse dj-duo lucas & Steve geeft een optreden op zaterdag 7 september. Voor Essential Festival is dit de zoveelste nationale act die ze bekendmaken. Eerder werden artiesten als  Lil KleineMaan, Broederliefde en Blasterjaxx aangekondigd voor het eendaagse evenement.

Daarnaast start de early-birdverkoop op 1 juni om 10:00 uur. Voor een kaartje betaal je nu €20,99. Daarna gaat de prijs van een ticket omhoog.

Bekijk hieronder de officiële aankondiging:

Lucas & Steve

Lucas & Steve is een Nederlands dj-duo, bestaande uit Lucas de Wert en Steven Jansen. De twee zijn in 2010 als duo aan de slag gegaan, en werden in 2014 getekend bij platenlabel Spinnin’ Records. Het duo maakt muziek die zich het meeste richting de (future) house bevindt. In 2016 kregen Lucas & Steve ook hun doorbraak bij het grote publiek: in dat jaar brachten ze de hit ‘Summer on You’ uit. Ze staan dan ook zowel in binnenland als buitenland op grote festivals. Vorig jaar waren de twee nog te zien op Paaspop, The Flying Dutch en Neverland.

Essential Festival 2019

Essential Festival vindt deze zomer plaats op zaterdag 7 september in Oost-Maarland te Maastricht. Er is één grote Main Stage, waar grote namen uit de pop-, dance- en urban scene het beste van zichzelf zullen geven. Verder heeft de organisatie voor ieder genre een eigen podium voorzien. Onder andere Sevn Alias, Famke Louise en Tony Junior waren vorig jaar nog op het festival te zien.

Tickets voor het festival zijn nog niet te koop. De early bird kaarten gaan zaterdag 1 juni om 10:00 uur in de verkoop. Meer informatie over de tickets en het evenement vind je terug op de officiële website