Win tickets bij de Rammstein truck in Apeldoorn en Brussel

Rammstein fans opgelet! De band heeft namelijk een speciale truck ter ere van het nieuwe album. De vrachtwagen is onder andere te zien in Apeldoorn en Brussel.

Eerder liet Rammstein al weten naar Apeldoorn en Brussel te komen, waarvoor was toen nog niet duidelijk. Inmiddels heeft de Duitse metalband bekendgemaakt met een speciale truck naar een aantal Europese steden te komen. Dit naar aanleiding van het nieuwe album, wat deze week nog uitkomt.

De truck heeft een lucifer bij zich van maar liefst 1.5 ton. Dit verwijst naar het nieuwe album. Bij de truck kunnen fans elkaar ontmoeten, luisteren naar het nieuwe album en zelfs tickets winnen voor een concert. De truck is op 19 mei in Apeldoorn te zien. Op 21 mei is Brussel aan de beurt. Of de mannen van Rammstein er zelf ook bij zijn is niet bekend.

Rammstein

Rammstein
Foto: Bart Heemskerk

Het Duitse zestal van Rammstein behoeft eigenlijk geen inleiding. De band maakt al sinds de jaren ’90 de wereldwijde metalscene onveilig. Van klassiekers als ‘Du Hast’ en ‘Ich Will’ tot de schunnige teksten van ‘Pussy’: het is bijna onmogelijk om de band niet te kennen. De groep bracht sinds 1995 zeven studioalbums uit, waarvan de meest recente net uit is.

Ondanks dat de band niet zo vaak nieuwe albums uitbrengt, laten ze hun fans niet in de steek. De heren touren ook zonder nieuw album op zak langs de festivals. De groep speelde de afgelopen jaren op onder ander Rock Werchter, Pinkpop, Graspop, Hellfest en Download. Deze zomer speelt de band nog in de Kuip.