Advertisement

Winactie: maak kans op dagtickets voor Mañana Mañana 2019

Mañana Mañana 2018

Op Mañana Mañana ben je even weg van alle drukte en ligt de focus op alles wat jij belangrijk vindt: gewoon goede muziek. Deze hele week maak je bij Festileaks kans op dagtickets voor dit bijzondere festival in Vorden!

Mañana Mañana vindt dit jaar plaats van 13-16 juni. Sinds 2017 is het eeuwenoude Kasteel Vorden (Gelderland) het toneel van het meest relaxte festival van Nederland. Het is een festival zoals het oorspronkelijk bedoeld was: muziek, kunst en vrijheid, maar dan zonder de onnodige regeldrang. Voor cultuurliefhebbers die graag hun eigen gitaar meenemen, een visje uit de vijver halen om deze vervolgens te grillen, of zelf hun biertje willen tappen: mag allemaal! Benieuwd naar de parels op de line-up? Check dan de 10 onmisbare acts volgens hoofdboekers Elianne Weijers en Ilja Vaags.

Win dagtickets voor Mañana Mañana

Dus jij wil erbij zijn? Mooi, komt dat even goed uit, want we geven 3×2 dagtickets weg! Het enige wat je hoeft te doen is de dag van je voorkeur aan te geven in onderstaand formuliertje. Stel het niet uit tot Mañana, want de actie loopt slechts tot en met vrijdag 31 mei. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Veel geluk!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2024

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 13-16 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy