5 geluksmomentjes op Mañana Mañana 2019

Mañana Mañana 2018

Het festivalleven gaat soms niet over rozen. Een bonkend hoofd van de kater, benen die voelen als een betonblok of een kromme rug van al het staan: je moet er wat voor over hebben. Op Mañana Mañana tappen ze echter uit een ander vaatje. Wel de lusten, niet de lasten. Dit is een greep uit de fijnste geluksmomentjes op het festivalterrein van vorig jaar.

1. Je mag eindelijk jezelf zijn op het open podium

Mañana Mañana 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Komt er uit jouw keel een engelengeluid en overweeg je mee te doen aan The Voice of Holland? Oefen dan alvast voor publiek op Mañana Mañana! Niet zo’n mooi stemgeluid? Ook geen probleem: iedereen die wil en het durft om zich op het Open Podium te begeven, mag namelijk zijn skills showen. Dus haal alles uit de kast en trakteer je publiek op een onvergetelijke show!

2. Je kan altijd even lekker zitten

Mañana Mañana 2019

We kennen het allemaal wel: heb je net veel te lang in de rij gestaan voor iets van die superleuke foodtruck en wanneer je dan eindelijk je eten hebt, is er geen plek meer en eindig je met je rug tegen een ijzeren hek en op de modderige grond. Op het terrein van Mañana Mañana zoveel bankjes, terrasjes en stoelen aanwezig dat je al-tijd kunt zitten. Optimaal genieten van je hapje of drankje dus!

3. Je kan alle spanning uit je lijf laten masseren

Mañana Mañana 2019

Heel het weekend staan, feesten en in een tent slapen: je lichaam heeft het soms zwaar te voorduren tijdens een festival. Beurse schouders van het gesjouw met je campingspullen, of een pijnlijke rug van je lekke luchtbed: zomaar een greep uit de mainstream festivalkwaaltjes. Op Mañana Mañana hebben ze hiervoor de oplossing gevonden: een massage tent. Een kwartier masseren voor vijf muntjes? Koopje!

4. Het terrein is spik en span

Mañana Mañana - schoonmaker

Op de Achterhoekse weide is het niet alleen gezellig, maar ook nog eens ontzettend schoon. De gemoedelijke sfeer uit zich niet alleen in gelach op de terrasjes en een enthousiast publiek, maar ook een ongeschreven regel dat iedereen met elkaar opruimt. De organisatie zet daarnaast ook genoeg afvalbakken neer, waar je anno 2019 al het afval kan scheiden.

5. Je kan direct alles laten lopen

Mañana Mañana - toiletten

Al dat bier moet er op een gegeven moment natuurlijk ook weer een keer uit. Op zowat elk ander festival moet je jouw tripje naar de wc ruim van tevoren plannen, want ook de wachttijd moet ingecalculeerd worden. Last-minute gaan is dus geen optie, maar op Mañana Mañana wel! Bij de toiletten op het festival staat namelijk nooit, maar dan ook echt nooit, een rij. Extra veel bier drinken en dat wc-tripje nog even wat langer uitstellen dus!

Mañana Mañana 2020

Mañana Mañana 2018

Mañana Mañana is een festival zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Dat betekent muziek, kunst en vrijheid, maar dan zonder de onnodige regeldrang. Voor cultuurliefhebbers die graag hun eigen gitaar meenemen, een visje uit de vijver halen om deze vervolgens te grillen, of zelf hun biertje willen tappen. Het mag allemaal! Dit jaar staan onder andere Jo Goes Hunting en Joan Franka op het affiche van het Gelderse festival. Zaterdagtickets voor de editie van 2020 zijn inmiddels uitverkocht.

  • Locatie: Vorden, Nederland
  • Datum: 18-21 juni 2020
  • Tickets: dagkaart € 30,-; weekendticket € 75,-.
  • Meer informatie vind je op de officiële website.
Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2024

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 13-16 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen