Mañana Mañana 2020 bevestigt elf kersverse namen

485
Mañana Mañana 2018

Nieuw jaar = nieuwe namen, zo denken ze er bij Mañana Mañana toch over. De organisatie maakt elf kersverse acts bekend. Onder meer Statue en Vito zijn van de partij.

Elf nieuwe namen voor Mañana Mañana. Naast Statue en Vito zijn nog negen andere acts bekendgemaakt. Deze kersverse toevoegingen aan het affiche van het festival voegen zich bij onder andere Jo Goes Hunting en Joan Franka. Het volledige lijstje van nieuwe namen lees je hieronder:

 • A.M. Sam
 • KORTO
 • Love Machine 
 • NAFT
 • Nebenschau
 • NEMSIS
 • Richville
 • Statue
 • Veni Om
 • Vito 
 • PEER 
Nieuwe Mañananamen!

We trappen 't jaar af met een lekker lijstje nieuwe Mañanamen! Van echte Belgicana tot lekkere brass dance music en psychedelische rock: er zit weer van alles tussen. Check de bio's via www.mananamanana.eu/programma.A.M. Sam – Gitaarpop | KORTO (FR) – Psychedelische rock | Love Machine (DE) – Rock | NAFT – Brass dance music | Nebenschau – Psychedelische krautrock | NEMSIS – Grunge-pop | Richville – Genuine grooves & riffs – Delta blues & boogie | Statue (BE) – Instrumental / noise / experimental | Veni Om – Ambient | Vito (BE) – Belgicana | PEER – IndierockVind je 't wat? Tickets scoor je via www.mananamanana.eu/tickets 😉

Geplaatst door Mañana Mañana op Dinsdag 7 januari 2020

Naast de muziek line-up is er nog veel meer te doen op het Gelderse festival. Zo kun je onder meer pilsjes drinken bij de speciaalbier-barren, een film bekijken in de drijf-in bioscoop of genieten van het uitgebreide theaterprogramma. Benieuwd wat je nog meer allemaal kunt beleven? Afgelopen editie hebben we de vijf leukste activiteiten op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse tokkelbaan?

Komend jaar geniet je op Mañana Mañana ook nog eens van een extra festivaldag. De donderdag vóór het festival (18 juni 2020) is speciaal in het leven geroepen voor campinggasten. Deze donderdag zit vol muziek en theater, acts die alleen camping-gangers te zien krijgen. Een exclusief feestje, speciaal voor de echte Mañana-fans.

Mañana Mañana 2020

Mañana Mañana 2018

Mañana Mañana is een festival zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Dat betekent muziek, kunst en vrijheid, maar dan zonder de onnodige regeldrang. Voor cultuurliefhebbers die graag hun eigen gitaar meenemen, een visje uit de vijver halen om deze vervolgens te grillen, of zelf hun biertje willen tappen. Het mag allemaal! Dit jaar staan onder andere Jo Goes Hunting en Joan Franka op het affiche. Zaterdagtickets voor de editie van 2020 zijn inmiddels uitverkocht.

 • Locatie: Vorden, Nederland
 • Datum: 18-21 juni 2020
 • Tickets: dagkaart € 30,-; weekendticket € 75,-.
 • Meer informatie vind je op de officiële website.
Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.