Manowar cancelt optreden Hellfest 2019

Manowar

De Amerikaanse metalband Manowar heeft zijn optreden op Hellfest 2019 gecanceld, zo meldt de organisatie. De Amerikanen zouden vanavond op het hoofdpodium optreden.

Een fikse domper voor het Franse metalfestival Hellfest. Headliner Manowar annuleert op het laatste moment zijn show op het festival. Hoewel de bandleden gisteren nog aanwezig waren op het terrein, hebben ze inmiddels de locatie verlaten. Het geplande optreden van vanavond gaat dus niet door.

In een statement op website en Facebook laat de organisatie weten dat de reden van annulering buiten hun macht ligt en ze excuseren zich voor het ongemak. Wie de band vervangt, is op dit moment nog onduidelijk.

Manowar

De populaire Amerikaanse metalband Manowar draait al weer bijna 40 jaar(!) mee in de scene. De heren brachten in die jaren de nodige albums en EP’s uit, waarvan de laatste, The Final Battle I, dateert van begin dit jaar. Deze EP maakt deel uit van een EP-trilogie, gebaseerd op de The Final Battle-wereldtournee. Hellfest was een het enige festival waar de heren dit jaar nog hun opwachting zouden maken.

Hellfest 2019

Met meer dan 350.000 jaarlijkse bezoekers is Hellfest een van de grootste rock- en metalfestivals van Europa. De editie van 2019 vindt plaats van 21 tot en met 23 juni in het Franse Clisson. Het festival weet altijd de crème de la crème uit de scene te boeken en verkoopt over het algemeen snel uit. Dit jaar betreden onder meer KISS, ZZ Top, Tool en Slayer het podium. Check de website voor meer informatie.

Hellfest Logo

Hellfest 2024

Locatie
Frankrijk
Clisson, Frankrijk
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen