Appelpop 2019 presenteert blokkenschema

Appelpop
Photo: Sander van Ketel (Appelpop 2018)

Appelpop-gangers opgelet! Het festival maakt vandaag het tijdschema voor Appelpop 2019 bekend.

Nu het blokkenschema bekend is, kan het puzzelen beginnen. Met namen als Within Temptation, Racoon en Rowwen Hèze moeten keuzes gemaakt worden. Ga je in de circlepit ”Witch Doctor” schreeuwen bij De Staat, of heel de avond dansen op het Singlefeestje? Overigens is de zoon van Bono op vrijdag van de partij.

In september gaat het festival van start. Dit jaar zijn er wat veranderingen ten opzichte van de vorige editie. Zo wordt meer aandacht besteed aan de ”beleving”. Er is bijvoorbeeld een randprogramma gemaakt. Hierop staan onder meer een Singlefeestje en een VrijMiBo. Bovendien gaat het terrein op de schop. Zo komen er meer ”foodpleinen” en krijgen meer stages een overkapping.

Appelpop 2019

Photo: Wouter Vellekoop (Appelpop 2018)

Appelpop vindt dit jaar plaats op 13 en 14 september in Tiel. Met 125.000 unieke bezoekers verspreid over twee dagen is het één van de grootste gratis festivals van Nederland. Het Tielse festival markeert vaak het officieuze einde van een festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besluiten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Dit jaar gebeurt dit op de klanken van onder meer Racoon, Within TemptationThomas Azier, De Staat en Rowwen Hèze. Gezelligheid gegarandeerd!

Op de afgelopen editie waren onder andere BLØF, Golden Earring en Chef’Special de grote publiekstrekkers. Hoe het vorig jaar op het Tielse festival was? Dat lees je in ons festivalrapport. Check voor meer informatie over het evenement de officiële site.

Appelpop Logo

Appelpop 2022

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 9-10 september 2022
Line-up
Guus Meeuwis
Goldband
Suzan & Freek
Tickets Kopen