Fotoverslag: De vele gezichten van Down The Rabbit Hole

1413
DTRH strand bij meer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Als er een Nederlands festival is met prachtige plekken, landschappen en veldjes dan is het Down The Rabbit Hole wel. Onze fotograaf Kamiel Scholten neemt je door zijn cameralens mee naar alle geweldige plekken van het festival.

De camping

Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Het moment van thuiskomen begint natuurlijk altijd bij de camping. Camping 2 en 3 zijn een groot veld, maar camping 1 is een stukje bos waar je overal en nergens je tent kwijt kunt. Waar je staat maakt op Down The Rabbit Hole eigenlijk niet veel uit, alles is hier dichtbij elkaar.

Het strand

Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Nog zo’n heerlijk punt aan dit festival; het mooie, grote meer. Het heldere water loopt van de camping helemaal tot aan de Hotot. Maar het echte strand is bij camping 1. Iedereen kan zich hier vermaken door lekker te zonnebanden, zwemmen of beachvolleybal spelen.

Ingangspoort

Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Ook dit jaar hebben de kunstenaars die de poort maken zicht weer uitgeleefd. De poort lijkt een beetje op die van vorig jaar, dit jaar zijn de palen een beetje opgepimpt door de puike fuchsia punten die in de avond licht geven.

Hotot

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het perfecte uitzicht van het terrein vind je toch echt bij het hoofdpodium, de Hotot. Bandjes kijken met uitzicht op het meer tijdens adembenemende zonsondergangen? Alleen hier kan je zulk uniek uitzicht krijgen.

Eden

Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Een nieuw veldje op het festival; Eden. Helemaal achter de Fuzzy Lop kom je bij twee heuse ‘konijnenhollen’ waar je doorheen kan om bij dit stuk terrein te komen. Als je eenmaal binnen kun je allerlei foodtrucks, kunst en een podium te vinden. Ook hier is het slaapproject ‘Silent State’ te vinden, waar Ry X op zondag een intiem concert gaat geven.

Was jij aanwezig op Down The Rabbit Hole 2019?

Was jij op Down The Rabbit Hole dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”down-the-rabbit-hole”]

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2019 vierde dit jaar alweer de zesde editie. Het intieme festival, dat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in het korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar stonden op het affiche en zorgden mede voor het snel uitverkopen van het festival.

- Oproep -

Geef je op om te werken op festivals

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op DGTL of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

Geld verdienen op festivals?

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op Concert at Sea of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!