Weerbericht: “Down The Rabbit Hole 2019 eindigt fris met enkele bui”

1709
Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

Down The Rabbit Hole 2019 begint met prima zomerweer: zonnige perioden en slechts een kleine kans op een buitje. Met 24 graden is het dan heerlijk om buiten te zijn. De dagen erna is er ook kans op een bui en wordt het iets frisser, met op zaterdag 22 en zondag 19 graden. Er is een matige zonkracht, waardoor je gemakkelijk verbrandt.

Donderdag 4 juli

Wie donderdag al op de camping aankomt heeft geluk. Het is prima weer om de tent op te zetten, want het blijft droog. Daarnaast is er geregeld ruimte voor de zon en het wordt een aangename 23 graden.

Vrijdag 5 juli

⛅️ Verwachting: Wolkenvelden met tussendoor zonnige perioden. Kleine kans op een buitje. Zwakke tot matige westen-tot noordwestenwind.
? Temperatuur: 24 ºC
? Aankomsttijd: Maakt niet uit
? Kledingadvies: Overdag korte broek, jurk, rok, T-shirt of topje en een vest of trui voor ’s avonds.
Nacht: 13 ºC
? Weercijfer: 8
? Hooikoorts: Veel pollen van grassen en enkele pollen afkomstig van kruiden.
☀️ Zonkracht: 7

Vrijdag is het heerlijk festivalweer! Er zijn enkele wolkenvelden, maar tussendoor schijnt de zon. Met een maximumtemperatuur van 24 is het lekker weer om buiten te zijn. De kans op een bui is klein. ’s Avonds is het nog lang prima weer, maar later op de avond is een trui of vest wel nodig. Het weercijfer is deze dag van Down The Rabbit Hole het hoogst: een 8.

Zaterdag 6 juli

⛅️ Verwachting: ’s ochtends vrij zonnig, in de loop van de dag meer stapelwolken en kans op een enkel buitje. Matige noordwestenwind.
? Temperatuur: 22 ºC
? Aankomsttijd: Maakt niet uit
? Kledingadvies: Korte of lange broek, jurk, rok, T-shirt, topje, vest of trui voor ’s avonds.
Nacht: 9 ºC
? Weercijfer: 7
? Hooikoorts: Veel pollen van grassen en enkele pollen afkomstig van kruiden.
☀️ Zonkracht: 7

De Down The Rabbit Hole zaterdag is wat koeler dan de dag ervoor, maar nog altijd prima weer. Er is ruimte voor de zon en met 22 graden is het niet al te warm. Er is kans op een enkele bui, dus neem voor de zekerheid een poncho mee. ’s Nachts koelt het hard af tot een graad of 9.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Zondag 7 juli

⛅️ Verwachting: Wisselend bewolkt met kans op een bui. Matige noordwestenwind.
? Temperatuur: 19 ºC
? Aankomsttijd: Maakt niet uit
? Kledingadvies: Lange broek, jurk, rok, T-shirt, trui, vest of jas voor ’s avonds.
Nacht: 8 ºC
? Weercijfer: 7
? Hooikoorts: Veel pollen van grassen en enkele pollen afkomstig van kruiden.
☀️ Zonkracht: 6

Zondag is de koelste dag van Down The Rabbit Hole. Er is veel bewolking met tussendoor wat ruimte voor de zon. Een poncho is geen overbodige luxe, want er is 45% kans op een bui. Deze buien verlichten dan wel weer de hooikoortsklachten. In de avond is het fris en ’s nachts koelt het hard af naar een graad of 8.

Vervelend weer voor degenen die maandag hun tent gaan inpakken: het wordt dan een graad of 19 met kans op een bui.

Voor meer informatie over het weer in Beuningen bekijk je de weersverwachting van Weeronline.

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

In 2019 is Down The Rabbit Hole alweer toe aan zijn zesde editie. Het intieme festival, wat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in zijn korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Een ticket weten te bemachtigen en alvast toe aan wat voorpret? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account.

Sinds de eerste keer Rock Werchter in 2015 elk jaar wel op wat festivals te vinden. Staat standaard op de eerste rij weg te kwijlen bij Bazart, maar geniet evengoed van Rammstein en alles wat daar tussen zit. Als Brabantse blijft het enige dat boven festivals gaat wel toch altijd carnaval.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.